Siemeniä sielullesi

Toiminnallinen Retriitti Ekologiseen saaristokylään

Rakinkotkan saari sijaitsee 7 km mantereelta. Sen luonto on koskematon ja harvinaisen monimuotoinen. Saarta laiduntavat lampaat ja kanat. Nauti puhtaasta vedestä sekä luonnosta.

Retriitin tavoite on tasapainottaa osallistuvien kehoa sekä mieltä ravinnon, joogan, hiljentymisen ja luontosuhteen avulla.

Retriitti kestää kaksi päivää, Tänä aikana valmistetaan ja syödään ravinteikasta, kala ja kasvispainotteista ruokaa, tehdään jooga-harjoitteita, meditoidaan sekä syvennetään luontosuhdetta erilaisin aistiharjoittein.

Päivän moninaisten harjoitteiden jälkeen perinteinen rantasauna tai kallio kotimaisin hoitotuottein tarjoaa ihmeellisen ihanan hetken syventää päivän kokemuksia. Saunan hoitava lämpö ja hiljaisuus yhdistettynä mahdollisuuteen pulahtaa puhtaaseen meriveteen kasvattaa ruokahalua pian nautittavalle, herkulliselle saaristolaispäivälliselle josta löytyy myös villiruokaa sekä tuoretta kalaa.

Retki soveltuu 30-60 vuotiaille
Ajankohta; toukokuu - lokakuu

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Far from ordinary

Vimpa Islands tarjoaa elämyksiä ja toimintaa luonnon kauniissa ympäristöissä mantereella ja saaristossa ympäri vuoden. Unohtumattomia kokous-, kalastus-, luonto- ja elämysmatkoja Kymenlaaksossa, Haminan saaristossa. Tarjolla myös vuokramökkejä saaristossa.

logo

Vimpa Eco Energy

Rakinkotkan saari on omavarainen energiatuotannoltaan. Saaressa toimii uusi hypridivoimalaitos, joka tuottaa tarvitsemamme energian auringosta sekä tuulesta.

logo

Ota yhteyttä

Vimpa Islands
Vimparaitti 29, 49400 HAMINA

Pertti Illi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 400 555 475
tai +358 50 62 117

Virpi Illi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 44 0806 566

Seuraa meitä muualla