Ohjelmapaketteja luonnon ystäville

Hailinystävien ilta Vimpasaaressa

Haili tai silakka on aina ollut rannikon asukkaiden perusravintoa. Sitä on suolattuna, keitettynä, paistettuna, savustettuna, hiillostettuna jne. tarjottu sekä arkena että juhlaruokana.

Mistä koostuu hailinystävien ilta? Se on vieraanvaraisuutta. On kunnia-asia, että vieraat viihtyvät. Pöytä on ylellisen täynnä syötävää ja juotavaa. Keskustelu käy vilkkaana. Maljojakin kohotetaan, mutta harvoin ilman lyhyitä maljapuheita. Laulu ja soitto kuuluvat asiaan. Yhteislaulu on olennainen osa iltaa. Ei ole tavatonta, että jossain vaiheessa tanssitaan. Ilonpito on karjalainen kansantaito.  Erilaiset leikit ja kisailut ryydittävät ilonpitoa.  
Tarjoamme saaristoillalliseksi erilaisia paikallisesta silakasta valmistettuja herkkuja, kuten esim. halstrattuja haileja, silakkalaatikkoa, sardiinisilakkaa, maustesilakkaa, jallusilakkaa, suutarin lohta ja graavi silakkaa. Lisäksi haudutettuja juureksia, Rakinkotkan perunoita ja tuoretta maalaisleipää.
Jälkiruoaksi kolmen suklaan juustokakku, kahvi avec.
Tämä ilta soveltuu myös erinomaisesti pikkujouluteemaan.

Hinta: alk. 85€ hlö alv 0%

  • Osallistujamäärä: max 60 henkilöä
  • Ajankohta: syys-joulukuu

Far from ordinary

Vimpa Islands tarjoaa elämyksiä ja toimintaa luonnon kauniissa ympäristöissä mantereella ja saaristossa ympäri vuoden. Unohtumattomia kokous-, kalastus-, luonto- ja elämysmatkoja Kymenlaaksossa, Haminan saaristossa. Tarjolla myös vuokramökkejä saaristossa.

logo

Vimpa Eco Energy

Rakinkotkan saari on omavarainen energiatuotannoltaan. Saaressa toimii uusi hypridivoimalaitos, joka tuottaa tarvitsemamme energian auringosta sekä tuulesta.

logo

Ota yhteyttä

Vimpa Islands
Vimparaitti 29, 49400 HAMINA

Pertti Illi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 400 555 475
tai +358 50 62 117

Virpi Illi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 44 0806 566

Seuraa meitä muualla

farfromordinary