Ohjelmapaketteja luonnon ystäville

Koe kaunis Haminan saaristo

Haminan luonnonkaunis saaristo on laaja. Huviveneilijöille Hamina on nykyisin kiehtova etappi ja kääntöpaikka.

Saaristoretkemme suuntautuu aluksi itäisen Suomenlahden suurimpaan luonnonsatamaan, Ulko-Nuokkoon. Sieltä matka jatkuu kohti Tammiota ja sen idyllistä saaristolaiskylää.
Tammiossa tutustumme saaren luontoon ja kalastajakylään. Saaren asutuksen juuret ovat 1600-luvulta ja nykyinen kylämiljöö pihapiireineen on peräisin suurelta osin 1800-luvulta. Vierailemme myös kylätoimikunnan ylläpitämässä saaristolaismuseossa, joka antaa hyvän kuvan historiallisen saaristokylän elämästä. Ennen paluumatkaa nautimme vielä maittavat retkieväät idyllisen kylänlahden suojassa.
Paluumatkalla on mahdollisuus poiketa myös luonnonkauniissa Rakinkotkan saaressa ja ihastella sen kaunista luontoa. Saaressa on myös mahdollisuus nauttia herkullinen kokkiemme valmistama kala-ateria lisämaksusta, hemmotella itseään kalliosavusaunan makoisissa löylyissä, viettää unohtumaton yö kalastajakylän tunnelmissa ja yöpyä esimerkiksi Lammassaaren pienessä lemmenpesässä.

Retki tehdään merikelpoisella Korsö 1100 P -aluksella, jonka pituus on 11 m ja leveys 3,6 m.

Varustesuositus: Suosittelemme asusteiksi lämmintä ulkoilupukua ja säänmukaisia jalkineita. Aluksella on tarjolla kelluntapukuja ja -takkeja sekä saappaita.

Kestoaika: Perusretki kestää 4-5 tuntia, jolloin lähtö on Haminan Vimpasaaresta ja paluu samaan paikkaan.
Henkilömäärä max 12 hlö / vene 
Hinnat alkaen 95€ / hlö.

Far from ordinary

Vimpa Islands tarjoaa elämyksiä ja toimintaa luonnon kauniissa ympäristöissä mantereella ja saaristossa ympäri vuoden. Unohtumattomia kokous-, kalastus-, luonto- ja elämysmatkoja Kymenlaaksossa, Haminan saaristossa. Tarjolla myös vuokramökkejä saaristossa.

logo

Vimpa Eco Energy

Rakinkotkan saari on omavarainen energiatuotannoltaan. Saaressa toimii uusi hypridivoimalaitos, joka tuottaa tarvitsemamme energian auringosta sekä tuulesta.

logo

Ota yhteyttä

Vimpa Islands
Vimparaitti 29, 49400 HAMINA

Pertti Illi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 400 555 475
tai +358 50 62 117

Virpi Illi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 44 0806 566

Seuraa meitä muualla

farfromordinary