Ohjelmapaketteja luonnon ystäville

Päiväretki Rakinkotkaan

Koe luonnonläheisyyttä ja saaristokylän tunnelmaa Rakinkotkan päiväretkellä. Rakinkotkan saari tarjoaa upeat puitteet ikimuistoisiin hetkiin hyvien ystävien, työkavereiden tai yritysvieraiden seurassa.

Saaren ainutlaatuinen ja monipuolinen luonto, kuten tervaleppälehto, jylhät kalliot, vehreät niityt, uimaan houkuttelevat hiekkarannat, saarta kiertävä luontopolku ja erilaiset harrastusmahdollisuudet takaavat saariretkelle sisällön, joka rentouttaa, aktivoi ja yhdistää.

Esimerkkiohjelma

  • Klo 10 Saariretkelle lähdetään Haminan Vimpasaaresta tai Tervasaarelta merikelpoisilla aluksilla. Merimatka Rakinkotkaan kestää noin 20-60 minuuttia. Perillä nautimme tervetulomaljat ja saaren isäntä kertoo lyhyesti saaresta ja sen historiasta. Ennen aktiviteettien pariin siirtymistä on mahdollista nauttia suolainen välipala ja kahvit laavulla.
  • Klo 11.30 Tarjolla on muun muassa ohjattu kierros luontopolulla, metsägolfia tervaleppälehdossa tai hauskoja kilpailuja Elmolandiassa. Lajeina voivat olla mm. ritsa- tai jousiammuntaa; miksei myös darts-kisa. Saaressa on myös lintutorni, jolta avautuu hieno näkymä saaren eteläiselle lahdelle, sekä kauas ulkomerelle, aina Suursaareen asti.
  • Toukokuussa voi tornista seurata yhtä suomalaisen luonnon mahtavimmista näytelmistä, arktisten lintujen massamuuttoa. Myös syksyisin lintujen muutto on huikeaa katseltavaa. Kalastusta voi harrastaa erilaisilla välineillä sekä saaren rannoilta että merellä.
  • Klo 14  suosittelemme virkistävää uintia ja makoisia löylyjä perinteisessä rantasaunassa tai ainutlaatuisessa kalliosavusaunassa.
  • Klo 15 Herkullinen saaristolaisateria taroillaan kauniisti katettuna Kaivohuoneella.

Suosittelemme seuraavia menuvaihtoehtoja:

Menu 1) Herkullinen tomaattibasilikakeitto ja pääruoaksi leppäsavustettua lohta tai -pariloitua päivän kalaa, haudutettuja juureksia, salaattia, perunaa ja tuoretta maalaisleipää.
Menu 2) Saariston kalakeittoa ja tuoretta maalaisleipää.
Molempiin aterioihin kuuluu jälkiruoaksi kahvi, tee ja talon leivonnainen.

Retken kesto:  5-9 tuntia.

Henkilömäärä: 10-150 henkilöä

Hinta:            Pyydä tarjous

Far from ordinary

Vimpa Islands tarjoaa elämyksiä ja toimintaa luonnon kauniissa ympäristöissä mantereella ja saaristossa ympäri vuoden. Unohtumattomia kokous-, kalastus-, luonto- ja elämysmatkoja Kymenlaaksossa, Haminan saaristossa. Tarjolla myös vuokramökkejä saaristossa.

logo

Vimpa Eco Energy

Rakinkotkan saari on omavarainen energiatuotannoltaan. Saaressa toimii uusi hypridivoimalaitos, joka tuottaa tarvitsemamme energian auringosta sekä tuulesta.

logo

Ota yhteyttä

Vimpa Islands
Vimparaitti 29, 49400 HAMINA

Pertti Illi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 400 555 475
tai +358 50 62 117

Virpi Illi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 44 0806 566

Seuraa meitä muualla

farfromordinary