Majoitu mukavasti lähellä luontoa

Rakinkotka

Ekologinen saaristolaiskylä luontoystävän paratiisisaarella.

Rakinkotkan saari on kooltaan 27 hehtaaria ja se on kokonaan käytössämme. Saareen on rakennettu tunnelmallinen vanhanajan saaristokylä vieraidemme käyttöön. Osa rakennuksista on 1800-luvulta ja osa on rakennettu saaren omista, myrskyn kaatamista puista. Rakennusmateriaalina  olemme käyttäneet jo 55 km luonnonmukaista lämpökäsiteltyä puuta. Käyttämämme energia on peräisin auringosta sekä tuulesta.

Saaren luonto on poikkeuksellisen monipuolinen ja kaunis. Kesäisin lampaat ja kanat laiduntavat saartamme. Lintujen tuhatpäinen kevät- ja syysmuuttoreitti kulkee ylitsemme. Lintutornistamme voi ihailla kuvauksellista merimaisemaa.
Rakinkotkan kirkkailla vesillä voi harrastaa ympärivuoden mm. heitto-,veto-, verkko- ja pilkkikalastusta . Saaliskalojamme ovat mm. lohi, taimen, siika,hauki, made, ahven, kuha, lahna, ankerias, sekä silakka. Keittiömme on erikoistunut valmistamaan niistä ja saaren omista juureksista sekä vihanneksista herkullisia aterioita.

Rakinkotkassa on 3 km helppokulkuista saaripolkua, Elmolandian -toimintakeskus sekä leikkimielinen metsägolfrata. Saaren kivilouhokselta on kuljetettu 1700-luvulla graniittia Pietariin, jonka jälkiä voimme vieläkin nähdä.

Talvella ohjelmassamme on kalastusta, hiihtoa, lumikenkäilyä, moottorikelkkailua, jäägolfia tai ilmatyynyaluksella ajelua. Talvisesta, koskemattomasta luonnosta nauttiminen, nuotiotulien tekeminen ja vaikkapa hylkeiden bongaaminen ovat sellaisenaan oma ohjelmanumeronsa. Siirtyminen Rakinkotkaan tapahtuu sään mukaan valituilla, turvallisilla veneillä. Käytössämme on myös oma ilmatyynyalus.

Etäisyydet:

  • Vimpasaari 7 km
  • Hamina 15 km
  • Kouvola 50 km
  • Helsinki 140 km
  • Lahti 120 km
  • Pietari 240 km

Majoitus- ja kokouspaikat:

  • Kokoustilat 50+30+30 henk
  • Majoitus 60  henk
  • Ruokailutilat 120 henk
  • Kalliosavusauna 20 , rantasauna 12 henk

Far from ordinary

Vimpa Islands tarjoaa elämyksiä ja toimintaa luonnon kauniissa ympäristöissä mantereella ja saaristossa ympäri vuoden. Unohtumattomia kokous-, kalastus-, luonto- ja elämysmatkoja Kymenlaaksossa, Haminan saaristossa. Tarjolla myös vuokramökkejä saaristossa.

logo

Vimpa Eco Energy

Rakinkotkan saari on omavarainen energiatuotannoltaan. Saaressa toimii uusi hypridivoimalaitos, joka tuottaa tarvitsemamme energian auringosta sekä tuulesta.

logo

Ota yhteyttä

Vimpa Islands
Vimparaitti 29, 49400 HAMINA

Pertti Illi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 400 555 475
tai +358 50 62 117

Virpi Illi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 44 0806 566

Seuraa meitä muualla

farfromordinary