Majoitu mukavasti lähellä luontoa

Vuokramökit saaristossa Kymenlaaksossa

Vimpasaaren vuokramökit Kymenlaaksossa

Sijaitsee rauhallisella paikalla lähisaaristossa meren rannalla Kymenlaaksossa Haminasta 10 km etelään, Kouvolasta 50 km, Pietarista 250 km, autotie perille ja ilmaiset parkkipaikat perillä. Saaristossa merivesi on puhdasta ja alue on kalaisa.

Saaliskaloina esim. hauki, kuha, lahna, ahven, särki, ankerias, taimen ja silakka.
Hiekkarannalla on hyvät uinti- sekä auringonotto mahdollisuudet.

Ympäristössä on hyvät mahdollisuudet pyöräilyyn, patikointiin, marjastukseen, sienestykseen ja talvella hiihtoon sekä pilkkimiseen.

Vuokramökit on rakennettu ympärivuotiseen käyttöön ja ne sijaitsevat rannan välittömässä läheisyydessä. Lämmitys tapahtuu sähköllä ja kotoista tunnelmaa luovat takat. Vuokramökeissä on sisäsaunat sekä sisäkäymälät.

Vuokramökkien varusteet:

Täydellinen astiasto, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, liesi, jääkaappi, pakastin,  tv, cd-soitin, radio, langaton wlan-yhteys, kaapistot, lasiverannat, osassa vuokramökeistä myös astianpesukone sekä kuivausrumpu.

Lisämaksusta

  • aktiviteettejä
  • liinavaatteet ja  pyyhkeet
  • kalastus- ja luontoretkiä, veneretkiä saaristoon, herkullisia saaristoruokia, polkupyörien vuokrausta, tennisopetusta, lumikenkäilyä, hiihto- sekä lasketteluretkiä, ilmatyynyalus ajelua sekä moottorikelkkoja

Vuokramökki idyllisellä Rakinkotkan saarella

Vietä erilainen ja ikimuistoinen loma ekologisella Rakinkotkan saarella.  Sen kaunis luonto ja hiljaisuus hurmaavat jokaisen kävijän. Saari on kooltaan 27 hehtaaria ja houkuttelevia saaripolustoja on yhteensä 3 km. Saaressa on paljon nähtävää ja tekemistä, sieltä löydät vaikkapa oman aution rannan tai retriitin, siellä voit myös syöttää lampaita ja kanoja. Mökin vuokraukseen sisältyy mm. ilmaiset merimatkat, tarvittaessa lakanat ja pyyhkeet, soutuveneen ja katiskan käyttö.
Saaressa on loistavat mahdollisuudet  kuvaukseen, lintujen tarkkailuun, patikointiin ja kalastukseen kalaisilla saaristovesillä. Huikea lintujen kevätmuutto Arktika sekä syysmuutto  kulkevat saaristomme yli.
Perinteinen sauna rannassa lämpiää puilla ja siellä on hyvä uimaranta.
Laavun lämmössä, nuotiolla paistetut tuoreet kalat vievät kielen menessään…
Vuokramökit lämmitetään puilla ja niissä on varaavat takat, langaton wlan ja vihreä sähkö 230V. Saaressa on loistavat mahdollisuudet  kuvaukseen, lintujen tarkkailuun, patikointiin ja kalastukseen kalaisilla saaristovesillä. Huikea lintujen kevätmuutto Arktika sekä syysmuutto  kulkevat saaristomme yli. 
Paras aika:   touko-lokakuu.

Lisämaksusta: veneretkiä, opastettuja kalastus- ja linturetkiä, Kalliosavusaunan lämmitys, saaristoruokailuja, savukalaa, kalastusvälineiden vuokrausta, tuliaisia Vimpa shopista.

Katso majoitusvaihtoehtoja saaristossa

Mantereella
Villa Vimpasaari

Villa Vimpasaari

Mantereella
Vimpa Sea Side House

Vimpa Sea Side House

Mantereella
Vimpalahti

Vimpalahti

Mantereella
Saaristoaitat

Saaristoaitat

Saaristossa
Kotkanpesä

Kotkanpesä

Saaristossa
Suomun tupa

Suomun tupa

Saaristossa
Kalamaja

Kalamaja

Saaristossa
Yökyöpeli

Yökyöpeli

Far from ordinary

Vimpa Islands tarjoaa elämyksiä ja toimintaa luonnon kauniissa ympäristöissä mantereella ja saaristossa ympäri vuoden. Unohtumattomia kokous-, kalastus-, luonto- ja elämysmatkoja Kymenlaaksossa, Haminan saaristossa. Tarjolla myös vuokramökkejä saaristossa.

logo

Vimpa Eco Energy

Rakinkotkan saari on omavarainen energiatuotannoltaan. Saaressa toimii uusi hypridivoimalaitos, joka tuottaa tarvitsemamme energian auringosta sekä tuulesta.

logo

Ota yhteyttä

Vimpa Islands
Vimparaitti 29, 49400 HAMINA

Pertti Illi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 400 555 475
tai +358 50 62 117

Virpi Illi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 44 0806 566

Seuraa meitä muualla

farfromordinary